SEO analýza

Druhým krokem k úspěšným a navštěvovaným stránkám je analýza seo. Aby mohla být optimalizace vašich stránek úspěšná, musíme provést některé úkony, které souvisí s naší prací. Zaměřujeme se na klienty individuálně, a proto se to bude týkat konkrétně vašich stránek.
Abychom dosáhli prvních pozic ve vyhledávačích, po zadání klíčové slova, pak musíme být trpěliví a musíme mít nejenom správně nastaveny veškeré parametry, ale musíme se zaměřit i na celkový obsah a především na klíčová slova. Ta se zadávají do vyhledávačů a právě podle nich lidé hledají stránky, které potřebují.

směr

Správně nastavený web

v Základním a důležitým prvkem je kontrola vašich stránek. Je nezbytné zkontrolovat, zdali máte správně nastavený web.
v Dalším bodem jsou klíčová slova. Mnoho klientů přesně neví, jaká klíčová slova by pro něj měla být ta nejvhodnější, proto vám i s tímto bodem velice rádi pomůžeme. Pokud si nejste jistí, přenechejte to zkušeným odborníkům. Tímto způsobem si od nás můžete nechat vypracovat návrh klíčových slov. Samozřejmě dbáme na to, aby slova byla co nejefektivnější. Čili vybíráme ta, která budou nejvhodnější a nejlepší. Přeci jenom, musíme docílit toho, aby se vaše stránky posunuly ve vyhledávačích výše, takže nám jde o váš úspěch.
v Dále budeme kontrolovat veškeré mechanismy, které s touto problematikou souvisí. Podíváme se, jestli něco nebrání tomu, aby se vaše stránky dostávaly vpřed a do popředí. Všechno potřebné zkontrolujeme. Kontrola webu probíhá ručně. Přihlíží se k tomu na strukturu internetových stránek.

počítač

Body, jež jsou základem k úspěchu
SEO analýza webu obsahuje:
1. Kontrola struktury webu
2. Kontrola interní duplicity textu
3. Kontrola sitemapy
4. Kontrola title
5. Kontrola meta description
6. Kontrola struktury webu – h1, h2, h3
7. Interní prolinkování webu
Cena? 500 Kč hodina.
Vše provádíme s přihlédnutím na klienta, protože se každému věnujeme osobně a naprosto individuálně. Rádi spolupracujeme s každým klientem.